Poročilo s sejma Feel the Future v Celju

Med 19.10.2017 in 21.10.2017 se je na Celjskem sejmu odvijal 1. Feel the Future, namenjen t.i. inovativnim digitalnim rešitvam, po domače računalniški sejem. Ker vsaka prihodnost nekoč postane preteklost, se mi je zdelo smiselno postaviti stojnico, ki nastavlja zrcalo preteklosti na področju računalništva.

Živimo v večni potrošniški sedanjosti, do vratu zasuti s trivialnimi oglaševalskimi informacijami, od katerih si le manjšina čez čas prisluži mesto npr. pri nostalgiji. In lepo je bilo pri mnogih obiskovalcih zaslediti iskrico v očeh ob presenečenju, pri katerem so poddoživeli svojo mladost ali otroštvo. Na momente sem zaradi navala prav sopihal, prijetno presenečen nad obiskanostjo in vesel nad potrditvijo, da delam prav.

To mi daje dodatno motivacijo k pisanju tega bloga in vabljeni k občasnemu pregledovanju. Obveščanje si lahko poenostavite z vzpostavitvijo povezave s Facebook uporabnikom Pozabljen Računalnik https://www.facebook.com/pozabljen.racunalnik. Pošiljam pa še par slik iz sejma za arhiv.